Toplocatie Veerhaven 2019-07-16T14:15:07+00:00

De Veerhaven in Terneuzen: een magische plek

De voormalige Veerhaven in Terneuzen was vroeger een magische plek; de haven was toen, behalve aanlegplaats van de veerboot, ook een razend drukke toegangspoort tot het kanaal naar Gent. De vissers van Terneuzen en Boekhoute hadden er hun thuisbasis. Hetzelfde gold voor sleepboten uit de nabije omgeving.

De Veerhaven was, is en blijft ook in de toekomst een magische plek. Een plek voor iedereen die oog heeft voor het voortdurend wisselende panorama van de Westerschelde, in een omgeving die zich ook op het gebied van cultuur, winkelen, horeca en recreatie heeft weten te onderscheiden.

Scheldekade Terneuzen

Eindeloos genieten
van grandioze vergezichten

Appartementen Veerhaven Terneuzen

Luxe appartementen in Terneuzen

Residentie Veerhaven in Terneuzen is de ideale locatie voor wie optimaal wil genieten van de stad.

Terneuzen is een robuuste stad, die gekenmerkt wordt door de scheepvaart, de havens en de bedrijven langs het Kanaal van Gent naar Terneuzen. Het is het kloppende hart van economisch Zeeuws-Vlaanderen en zorgt voor leefbaarheid, banen en economische ontwikkeling. De stad staat symbool voor de dynamische, ondernemende en innovatieve kant van Zeeland.

Met de groei van de havens en de komst van de Nieuwe Sluis in het sluizencomplex van Terneuzen, is locatie De Scheldekade letterlijk een hotspot. Maar niet alleen vanwege het uitzicht is De Scheldekade een toplocatie. De jachthaven, het theater, muziektempel Porgy en Bess, de bioscoop, het winkelcentrum en een overdekte parkeergarage voor bezoekers zijn hier letterlijk naast de voordeur.

Wilt u wonen in een prachtig nieuw appartement op deze mooie locatie? Dan is Residentie Veerhaven aan de Scheldekade uw eerste keuze!