Appartementen Veerhaven Terneuzen 2019-07-16T14:12:43+00:00

Appartementen Veerhaven Terneuzen

Een magische plek om te wonen. Dat is Residentie Veerhaven. Met luxe appartementen bij de Veerhaven in Terneuzen is dit splinternieuwe complex aan de Scheldekade beeldbepalend voor het nieuwe Terneuzen. Met uitzicht op de Veerhaven en de Westerschelde zul je je hier nooit vervelen.

De Veerhaven was, is en blijft ook in de toekomst een magische plek. Een plek voor iedereen die oog heeft voor het voortdurend wisselende panorama van de Westerschelde, in een omgeving die zich ook op het gebied van cultuur, winkelen, horeca en recreatie heeft weten te onderscheiden.

Scheldekade Terneuzen

Residentie Veerhaven Ternezeun 
Appartementen met grandioos uitzicht

Appartementen Veerhaven Terneuzen

Luxe appartementen

Het nieuwbouwproject Residentie Veerhaven bestaat uit luxe appartementen met uitzicht op zee. Ervaar de charme van de Westerschelde vanuit het comfort van uw eigen woonkamer. Is het appartement van uw keuze nog vrij? Kijk dan Appartementen.

Het apparementengebouw heeft een moderne en unieke uitstraling. De vele ramen en de glazen puien zorgen voor veel lichtinval. U zult niets missen van wat er op de Westerschelde en in de haven naar de sluizen gebeurt.

De appartementen hebben een ruim balkon of terras en een eigen berging op de begane grond of in het souterrain.

Het gebouw is voorzien van liften. Bezoekers kunnen openbaar parkeren op de Scheldekade of in de openbare parkeergarage op slechts 50 meter afstand. Ook de binnenzijde van het complex straalt kwaliteit uit. Voor de klimaatbeheersing is gekozen voor een gas-loos systeem door middel van een luchtwarmtepomp.